Wie wordt Leverancier van het Jaar 2015? | PromZ

Wie wordt Leverancier van het Jaar 2015?

Stem op uw favoriet!

Wie is de full service leverancier van premiums en relatiegeschenken die de titel Leverancier van het Jaar 2015 mag voeren? En naar welke internetleverancier gaat de nieuwe award voor de Best Online Performance 2015? Breng uw stem uit op www.promz.nl/leveranciervanhetjaar

Opdrachtgevers kunnen als geen ander bepalen welke full service leverancier en internetleverancier zij het beste vinden van allemaal. Via de speciale website kunt u tot en met dinsdag 18 augustus 13.00 uur uw stem uitbrengen op uw favoriet in één of allebei de categorieën. Bij een full service leverancier zijn performance/communicatie, persoonlijk contact en account management speerpunten. Bij een internetleverancier liggen de speerpunten bij kwaliteit, functionaliteit, uitstraling en assortiment. Begin september worden de winnaars bekend gemaakt. Als u uw stem uitbrengt, bepaalt u samen met de leden van de vakjury en collega’s uit het vak wie dat worden.

Lijst van kanshebbers
Hierbij een overzicht van de 15 genomineerde full service leveranciers en de 10 genomineerde internetleveranciers. Op de speciale stemsite leest u meer, o.a. over de criteria waarop de nominaties zijn toegekend. Sinds 2003 is de prijs voor de beste leverancier elk jaar uitgereikt. Winnaars waren o.a. Compacon, Interimage en BeGlobal Promotions. De prijs voor de beste internetleverancier wordt dit jaar voor de eerste keer toegekend.

De 15 genomineerde full service leveranciers van 2015 zijn (in alfabetische volgorde):

BeGlobal Promotions
BOVI salespromotion
Compacon
DARPO Reklame
Gemaco
Hokra
IGO-POST
Imhotep Promotions
Intercédé
Interimage Promotional Products & Concepts
ProComm Partners
Robitex
Van Helden Relatiegeschenken
Webo Promotion
WOT-P

De 10 genomineerde internetleveranciers voor Best Online Performance 2015 zijn (in alfabetische volgorde):

allgifts.nl
budgetgift.nl
hiephiepkado.nl
igopost.nl
maxilia.nl
multigift.nl
pinkcube.nl
premiumgids.nl
vanhelden.nl
zintuig.nl

Ga naar www.promz.nl/leveranciervanhetjaar en stem mee!