Wie zijn de beste leveranciers van 2016? | PromZ

Wie zijn de beste leveranciers van 2016?

De vakjury, vakgenoten, en opdrachtgevers hebben hun stem uitgebracht welke leveranciers van premiums en relatiegeschenken, zowel de full service leveranciers als de online leveranciers, zij de beste vinden van 2016. Volgende week maken we in een extra email nieuwsbrief van PromZ Magazine de winnaars bekend.

De 15 genomineerde full service leveranciers van 2016 zijn (in alfabetische volgorde): BeGlobal Promotions, Bovi salespromotion, Brandpremiums, Compacon, Gemaco, Hokra, IGO-Post, Intercédé, Interimage, Keiretsu, Kop & Schouders, Robitex, Van Helden Relatiegeschenken Webo Promotion en WOT-P.

De 10 genomineerde internetleveranciers voor Best Online Performance 2016 zijn (in alfabetische volgorde): allgifts.nl, budgetgift.nl, hiephiepkado.nl, igopost.nl, mainsales.nl, maxilia.nl, multigift.nl pinkcube.nl, relatiegeschenken.nl en vanhelden.nl.
 

Visitekaartjes

De genomineerde bedrijven, maar vooral de winnaars, zijn de visitekaartjes van het vak richting opdrachtgevers. Ze zijn een voorbeeld voor de honderden bedrijven in Nederland die promotionele producten leveren. De markt van premiums en relatiegeschenken is vele honderden miljoenen groot en verdient professionals met kennis van zaken.