YourGift sponsort Ajax Vrouwen | PromZ

YourGift sponsort Ajax Vrouwen

YourGift, uitgever van cadeaukaarten, is de eerste officiële sponsor van de Ajax Vrouwen. Het partnership is aangegaan voor twee seizoenen, met een optie voor nog een seizoen.

 

YourGift gaat gebruik maken van promotionele mogelijkheden met het vrouwenteam als uithangbord. Daarnaast zal YourGift zichtbaar zijn op sportpark de Toekomst en rondom wedstrijden van de Ajax Vrouwen.

 

Ajax-cadeaukaart

Edwin van der Sar, directeur marketing van Ajax: “Het betreft hier de eerste organisatie die als sponsor heel specifiek kiest voor de Ajax Vrouwen en dat juichen wij uiteraard toe Vrouwenvoetbal groeit enorm in Nederland en wij zijn blij met de bijdrage die YourGift doet in het vrouwenvoetbal en onze club in het bijzonder. Als voortvloeisel uit de overeenkomst zal YourGift ook de speciale Ajax-cadeaukaart faciliteren.”

Freek Kleijkers, directeur van YourGift: “Als merk willen we doorgroeien en de uitstraling van de Ajax Vrouwen past uitstekend bij ons bedrijf. Ook de mogelijkheid om YourGift in de shops van Ajax te kunnen besteden, is een mooie toevoeging van het merk Ajax naast de reeds aangesloten merken, zoals de Bijenkorf en Rituals.”

 

 

Edwin van der Sar en YourGift-directeur Freek Kleijkers