Zet 12 september in uw agenda | PromZ

Zet 12 september in uw agenda

Donderdag 12 september roepen wij uit tot de leukste werkdag van het jaar! Dan hebben professionele inkopers als u exclusief toegang tot RelatieZ, De Dag van het Relatiegeschenk.

 

Alleen professionals die binnen hun bedrijf (mede) verantwoordelijk zijn voor de inkoop van relatie- en eindejaarsgeschenken kunnen RelatieZ bezoeken. Een bezoek aan RelatieZ is voor u kosteloos en ook drankjes en broodjes rond lunchtijd krijgt u aangeboden.

 

Op RelatieZ, geopend van 10 uur ’s morgens tot 5 uur ’s middags (hal 5, Jaarbeurs Utrecht), halen circa 80 topleveranciers van relatiegeschenken alles uit de kast om u van dienst te zijn. RelatieZ is dé dag voor het betere relatie- en eindejaarsgeschenk, waaronder ook de zogeheten belevenissen en online keuzesystemen vallen. En uiteraard vindt u op RelatieZ ook gadgets, give away’s en premiums voor uw andere loyalty-acties in het jaar.

 

Laat weten dat u komt

Meldt u even aan als bezoeker op www.relatiez.nl. Doe dat snel, zeker als u ook een collega wilt aanmelden die graag met u meekomt, want RelatieZ biedt toegang aan maximaal 1250 bezoekers. Als er 1250 aanmeldingen binnen zijn, wordt de site voor de voorregistraties gesloten. (Zonder voorregistratie is RelatieZ niet toegankelijk.)