30.000 promo-eieren voor NH Hotels | PromZ

30.000 promo-eieren voor NH Hotels

NH Hotels in Nederland, België, Frankrijk en Engeland verraste zijn gasten met Pasen met een ‘verantwoord’ chocolade-ei dat bij het inchecken werd overhandigd. In elk hotel lag gedurende het Paasweekeinde ook één gouden ei, dat goed was voor een gratis overnachting. chocolade relatiegeschenken kopen via www.promz.nl/productzfinder/

 

NH Hotels in Nederland, België, Frankrijk en Engeland verraste zijn gasten met Pasen met een ‘verantwoord’ chocolade-ei dat bij het inchecken werd overhandigd. In elk hotel lag gedurende het Paasweekeinde ook één gouden ei, dat goed was voor een gratis overnachting.

 

Het in Amsterdam gevestigde Promodeluxe leverde in totaal 30.000 chocolade paaseieren aan 53 NH Hotels in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. De eieren waren voorzien van een witte folie met daarop het logo van NH, een groen hart van gras en de slogan van NH Hotels: Wake Up To A Better World.

 

Duurzaamheid
De eieren waren geproduceerd door Kraft Foods. De keuze van de fabrikant was belangrijk voor NH Hotels vanwege aspecten als duurzaamheid, fairtrade en de arbeidsomstandigheden voor de cacaoboeren.