PromZ | PromZ

PromZ

PromZ is het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in Nederland. Op deze website vind je nieuws en informatie over premiums, relatiegeschenken, kerstpakketten, promotionele artikelen, incentives, loyaliteitsprogramma’s en gadgets.

Multimediaal

Wij verzorgen via vele kanalen voor de informatievoorziening van en interactie tussen professionals die promotionele producten en relatiegeschenken inzetten en aanbieden.

Zo geven we een aantal magazines uit. PromZ Magazine voor actiemarketeers en PromZ Vak voor de promotionele productenbranche.

Hier op PromZ.nl is onze digitale thuisbasis, met voor de industrie zelf PromZvak.nl. PromZ.be is onze Belgische vaksite.

PromZ Paviljoen @Vakbeurs facilitair & gebouwbeheer

Omdat wij geloven in de kracht van de persoonlijke ontmoeting organiseren we ook beurzen en bijeenkomsten. Vast op de agenda staan onze beurzen PromZ Product Première (voor mensen die promotionele producten en relatiegeschenken inkopen) en De Leveranciersdagen (voor iedereen die actief is in de promotionele productenbranche). Daarnaast lanceert PromZ op de vakbeurs facilitair & gebouwbeheer een geheel verzorgd paviljoen waarin 13 aanbieders van bouwgerelateerde promotionele producten en relatiegeschenken zich presenteren.

Altijd in contact

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling in het vakgebied, inspiratie opdoen voor nieuwe actiemarketingcampagnes of tips krijgen voor nieuwe give-aways, gadgets en relatiegeschenken, abonneer je dan op één van onze e-nieuwsbrieven.

Je kunt ons ook volgen op social media. Zo kun je ons vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Het Portaal

PromZ is een merk van Het Portaal Media in Wormer. Wij zijn gespecialiseerd in informatievoorziening en intermediair in specifieke segmenten op het gebied van marketing en communicatie.