PromZ | PromZ

PromZ

PromZ is het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in Nederland. Op deze website vind je nieuws en informatie over premiums, relatiegeschenken, kerstpakketten, promotionele artikelen, incentives, loyaliteitsprogramma’s en gadgets.

Multimediaal

Wij verzorgen via vele kanalen voor de informatievoorziening van en interactie tussen professionals die promotionele producten en relatiegeschenken inzetten en aanbieden.

Zo geven we een aantal magazines uit. PromZ Magazine voor actiemarketeers, PromZ Vak voor de promotionele productenbranche en PromZ.BE voor de gebruikers en leveranciers van promotionele producten en relatiegeschenken in België.

Hier op PromZ.nl is onze digitale thuisbasis, met voor de industrie zelf PromZvak.nl. PromZ.be is onze Belgische vaksite.

PromZ.live

Omdat wij geloven in de kracht van de persoonlijke ontmoeting organiseren we ook beurzen en bijeenkomsten. Vast op de agenda staan onze beurzen PromZ.live (voor mensen die promotionele producten en relatiegeschenken inkopen) en De Leveranciersdagen (voor iedereen die actief is in de promotionele productenbranche). Daarnaast verzorgen we ook elk jaar het Nederlands paviljoen op de internationale vakbeurs PSI in Düsseldorf.

Altijd in contact

Wil je regelmatig op de hoogte gehouden worden van de ontwikkeling in het vakgebied, inspiratie opdoen voor nieuwe actiemarketingcampagnes of tips krijgen voor nieuwe give-aways, gadgets en relatiegeschenken, abonneer je dan op één van onze e-nieuwsbrieven.

Je kunt ons ook volgen op social media. Zo kun je ons vinden op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Het Portaal

PromZ is een merk van Het Portaal Uitgevers in Wormer. Wij zijn gespecialiseerd in informatievoorziening en intermediair in specifieke segmenten op het gebied van marketing en communicatie. Onze andere merken zijn Expovisie (voor exposanten en beursorganisatoren) en Conference Matters (voor congresorganisatoren en opdrachtgevers voor inhoudelijke bijeenkomsten).