35 jaar IdeePlus | PromZ

35 jaar IdeePlus

Premiumleverancier IdeePlus viert dit jaar zijn 35-jarig bestaan. Begonnen in augustus 1981 is Helen Evenwel nog steeds actief met haar IdeePlus, gevestigd in Rotterdam.

 

Het begon met een idee voor een artikel voor in een kerstpakket en al snel vroeg die eerste klant (die nog steeds klant is) of Evenwel hem kon helpen aan een hele reeks promotionele producten.

Evenwel: “Ik ben graag creatief. Ik ben niet zo van de standaard artikelen, dus importeerde ik al heel vroeg uit het Verre Oosten en Europa de producten die ik hier toen niet vinden kon: bijzondere picknick coolboxen uit Japan voor Robeco, piemakers uit Taiwan voor the Greenery, mooie geweven pashmina’s uit Italië, noem maar op. Mijn drijfveer is altijd om wat anders te doen dan het gebruikelijke.”

“Veel leuke, jonge mensen hebben bij mij gewerkt en velen van hen zijn in dit vak werkzaam gebleven, ik werk samen met goede betrouwbare leveranciers en, dat is natuurlijk heel belangrijk, met trouwe klanten,” stelt Evenwel tevreden vast.