Albert Heijn goes gay | PromZ

Albert Heijn goes gay

Albert Heijn durft wel weer: AH to go wordt AH to gay en steunt daarmee de stichting Amsterdam Gay Pride. Van 25 juli tot 2 augustus staat Amsterdam helemaal in het teken van de Amsterdam Gay Pride. Daarom toverde Albert Heijn to go vanaf maandag 27 juli een week lang acht winkels in de binnenstad om tot AH to gay.

Roland Simon van AH to go: “Wij vinden het fantastisch dat dit grootse evenement al twintig jaar georganiseerd wordt in Amsterdam. Dit jaar staat het thema ‘share love, love differences’ centraal. Albert Heijn to go onderstreept het gedachtegoed van diversiteit en daarom doneren wij gedurende de week van de Gay Pride één euro per verkochte koffie aan de stichting.”

Regenboogkleuren
In de winkels zijn het de regenboogkleuren die de boventoon voeren, aangevuld met verschillende opvallende roze accenten. Zo hangt de bekende regenboog boven de ingang en ligt er bij de winkel in de Reguliersbreestraat een meterslange, knalroze loper uit. Bij verschillende actieproducten krijgen klanten gratis een roze bloemenkrans.

Regenboogbekers
De koffie wordt een week lang (tot en met 2 augustus) geschonken in de limited edition regenboogbeker. Van iedere verkochte kop koffie schenkt Albert Heijn to go één euro aan de Stichting Amsterdam Gay Pride. De stichting gebruikt deze donatie voor het opruimen en schoonmaken van de stad na afloop van alle feestdrukte.