Albert Heijn promoot kerst met Allerhande Kerstfestival | PromZ

Albert Heijn promoot kerst met Allerhande Kerstfestival

Albert Heijn organiseert in december een eigen foodfestival: het Allerhande Kerstfestival. Tijdens dit grote evenement wil Albert Heijn heel Nederland culinair inspireren “voor een heerlijke Kerst”.

Het wordt een evenement in de stijl van de populaire foodfestivals, met de sfeer van een kerstmarkt. Proeven, eten en drinken staan centraal en met hulp van experts gaan bezoekers zelf aan de slag tijdens speciale workshops. Het Allerhande Kerstfestival biedt plaats aan 40.000 bezoekers en vindt plaats op 11, 12 en 13 december in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Tradities
Saskia Egas Reparaz, directeur marketing & format van Albert Heijn licht de keuze voor het foodfestival toe: “Kerst is een jaren oud feest waarbij elk gezin zijn eigen tradities en gewoonten kent. Wij vieren al 128 jaar Kerst samen met onze klanten. Elk jaar helpen we hen met nieuwe ideeën, inspiratie en heel veel speciale kerstproducten. Dit jaar willen we onze klanten iets extra’s bieden met het Allerhande Kerstfestival. In voorbereiding naar Kerst kan iedereen daar extra ideeën opdoen om zijn eigen bijzondere kerstfeest te maken.”

Dagje uit
In het Spoorwegmuseum worden verschillende kerstpleinen ingericht met ieder een eigen thema. Er is ook een kerstwinkel waar bezoekers direct alles kunnen kopen wat op het foodfestival te zien is. Het Allerhande Kerstfestival moet ‘een dagje uit’ zijn: zo is er dan ook een Winter Wonderland, een wensboom, een winter barbecue, kerststalletjes en glühwein. Ook is er een schaatsbaan en live-muziek.
De kaartverkoop start 5 oktober via allerhandekerstfestival.nl. De toegangsprijs voor het festival bedraagt 10 euro per persoon. De toegang voor kinderen tot en met 5 jaar is gratis en kinderen van 6 tot en met 18 jaar betalen 5 euro.