André Hazes nieuwe gezicht van Essent | PromZ
Andre Hazes nieuwe gezicht van Essent

André Hazes nieuwe gezicht van Essent

De volkszanger André Hazes wordt, samen met zijn vriendin, het boegbeeld van Essent en zal vanaf 10 april op verschillende manieren de boodschap ‘Lang Leve Thuis’ uitdragen.

Essent slaat een nieuwe weg in. De boodschap ‘Lang Leve Thuis’ moet heel Nederland enthousiasmeren thuis zowel te ontspannen als energie op te doen. Iemand die hier goed bij aansluit en de Essent-klant van vandaag en morgen vertegenwoordigt is André Hazes, aldus Essent. Zijn hit ‘Leef!’ wordt tevens de soundtrack van de campagne.

Leuker leven

De afgelopen jaren heeft Essent gewerkt aan de transformatie van energieleverancier naar brede dienstverlener. Een dienstverlener die heel Nederland in staat stelt om zelf thuis energie te creëren, aldus het energiebedrijf. Energie in de meest letterlijke vorm (zonnepanelen, Nederlandse windstroom en groen gas). Maar ook alle nieuwe technologische mogelijkheden in en rondom het huis, van Smart Home toepassingen tot installatieservice. Alles voor een leuker en makkelijker leven. Oplossingen die hierbij geboden worden en die ook terug te zien zijn in de campagne met Hazes, zijn o.a. de Thuisapp waarmee je bijvoorbeeld alle Smart Home apparaten bedient, en het aanbieden van zonnepanelen op huurbasis.