Bakstick voor BBQ zonder buikklachten | PromZ

Bakstick voor BBQ zonder buikklachten

Een gezellige zomerse barbecue wil nog wel eens uitdraaien op een vervelende nacht met buikklachten. De boosdoener: vlees dat niet goed gaar is. Vanaf nu is in Nederland echter de Bakstick van Vedeve waardoor buikklachten tot het verleden behoren.’,’
De Bakstick is een slim stokje dat vertelt of vlees gaar is of niet. De Bakstick is een stokje met een temperatuurgevoelige punt. Komt de punt na tien tellen rood gekleurd uit het vlees, dan is het vlees gaar. Is de punt zwart of half rood, dan is het vlees nog niet eetbaar. .

“Veel mensen vinden het moeilijk om tijdens het barbecueën te bepalen of vlees goed gaar is”, vertelt Ton van de Ven, importeur van de Bakstick. “Dan gaan ze snijden in vlees, wat natuurlijk jammer is. Lekkere sappen ontsnappen dan en zo’n ingesneden worst oogt ook niet aantrekkelijk.” Hetzelfde geldt ook voor het braden en bakken van gerechten zoals vis, cake of vleesschotels in de oven.

Vlees is gaar wanneer het een temperatuur van 72 graden Celsius heeft bereikt. Dat kan men aan de buitenkant natuurlijk niet zien. De Bakstick biedt daarvoor een eenvoudige en betaalbare oplossing.

De stick moet 5 tot 10 tellen in het vlees worden geprikt. Daarna geeft de punt de uitslag. Rood: het vlees is gaar. Zwart (of gemengd rood en zwart): het vlees is niet gaar. De sticks zijn keer op keer opnieuw inzetbaar en een uitstekende eyecatcher die zijn aandacht zeer zeker krijgt in de markt.

Een setje van 10 Baksticks, te bestellen via www.bakstick.nl , kost euro 9,95 inclusief de verzendkosten.

www.bakstick.nl
Neem voor meer informatie contact op met Ton van de Ven van Vedeve.
Telefoon.: 013 – 513 45 45
E-mail: info@vedeve.nl