Bewust waarderen | PromZ
Bewust waarderen Complimentmakers

Bewust waarderen

Hoe fijn vind jij het om een compliment of een schouderklopje te krijgen en om je gewaardeerd te voelen? Voor al het werk wat je doet, voor je betrokkenheid en tomeloze inzet, of omdat je een trouwe klant bent. Waarderen is héél belangrijk en zou vanzelfsprekend moeten zijn!

Voor iedere doelgroep

Waardering is zo enorm belangrijk, in èlke situatie. Complimenten en waardering geven je namelijk het gevoel dat je wordt gezien en het geeft aan dat je er echt toe doet. Dat is alleen al een reden om veel complimenten uit te delen en mensen te waarderen. Gewaardeerd personeel voelt zich goed, presteert daardoor beter en zorgt voor minder verzuim en een prettige werksfeer. Hiernaast zullen klanten die zich gewaardeerd voelen langer klant blijven of vaker iets afnemen. Oftewel, door bewust te waarderen binnen alle doelgroepen zal de loyaliteit toenemen.

Heeft uw werk resultaat?

Misschien heb je zelf wel het idee dat je al voldoende aandacht en waardering laat blijken. Maar is dat ook zo? Samen moet je het doen, dus motivatie en betrokkenheid is enorm belangrijk. Alleen een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden voor personeel is niet voldoende. En alleen goede service rondom afname van een product of dienst door een klant volstaat ook niet. Bewust waarderen gaat veel verder.

Het credo van Compliment Makers is ‘Bewust Waarderen’ – because people need appreciation! Compliment Makers is onderdeel van de Loyalty Makers Group en ontzorgt bedrijven, instellingen en verenigingen bij het waarderen en complimenteren van mensen. Van personeel tot vrijwilligers, van relaties tot fans en van klanten tot bezoekers.

Waarderingsmomenten kalender

Waarderingsmomenten-kalendeWaarderen kan op allerlei manieren en op verschillende momenten gedurende het jaar. Het organiseren van een sportieve dag in de buitenlucht voor het personeel wil je bij voorkeur plannen in een periode met mooi weer. Een gratis ijsje voor klanten is mooi voor in de zomermaanden. Het versturen van (digitale) verjaardagskaarten naar klanten of medewerkers wilt u beslist op het juiste moment doen. Een goede jaarkalender op het gebied van waarderen is dus van wezenlijk belang. Compliment Makers helpt u hierbij!

Decembermaand – Compliment Box

Met de Compliment Box kun je al jouw enthousiaste klanten, hardwerkende collega’s en fanatieke vrijwilligers aan het einde van het jaar op een unieke manier een gemeende en persoonlijke waardering geven. Dat verdienen ze gewoon! De Compliment Box is een hippe, eigentijdse verwenbox met een bijzondere mix van cadeau’s, voordeel en verrassingen. De Box is er in sprekende kleuren, verschillende varianten en diverse thema’s. Van groot tot klein en indien gewenst helemaal custom made.

Complimentboxes

Direct waarderen

Wil jij ook alle medewerkers, vrijwilligers, relaties, fans, klanten en bezoekers bewust waarderen? Of blij maken met een unieke Compliment Box als eindejaarswaardering? En wil je dat wij dit regelen voor je, zodat je hier geen omkijken naar hebt? Ons complimententeam staat voor je klaar en informeert je over alle mogelijkheden van ‘Bewust Waarderen’ met de Compliment Box en vele andere waarderingsinstrumenten.

Maak dan nu een afspraak met een van onze Compliment Makers, te bereiken op nummer 020-214 3391 of via info@complimentmakers.com. Voor meer informatie kan je ook alvast kijken op www.complimentmakers.com.