BLG Wonen kiest voor AtmR Gifts | PromZ
BLG Wonen kiest voor AtmR Gifts

BLG Wonen kiest voor AtmR Gifts

Na een nieuwe uitgebreide selectieprocedure, mag AtmR Gifts zich vanaf heden preferred leverancier noemen van BLG Wonen. Op verzoek van BLG Wonen is er een innovatief en creatief assortiment met gifts samengesteld.

“Bij het samenstellen van de nieuwe collectie en shop is rekening gehouden met de verbeterpunten en input vanuit de afdeling marketing en sales van BLG Wonen. Er is in overleg met BLG een fraai eigentijds cadeau assortiment samengesteld. De cadeaus worden getoond en besteld door de medewerkers van BLG via de door AtmR Gifts geleverde BLG giftshop. Iedere bevoegde gebruiker/medewerker van BLG selecteert in de webshop snel en eenvoudig een cadeau voor een relatie. Daarnaast zorgt AtmR Gifts voor de volledige ontzorging van de verjaardagsservice van BLG. De BLG cadeau artikelen worden verpakt als cadeautje en direct verzonden. AtmR werkt hiertoe al jaren samen met Estinea,” aldus Tim Hoen van AtmR Gifts.

BLG is opgericht in 1954 en onderdeel van de Volksbank. BLG is een grote speler op de hypotheekmarkt met ruim 230.000 klanten.