Boodschappentas met opdruk | PromZ

Boodschappentas met opdruk

Hoe vaak ziet u op straat een boodschappentas met opdruk? Hoe veel mensen proberen de boodschappentas met opdruk te lezen? Mensen zijn nieuwsgierig. Wanneer er iemand met een boodschappentas met opdruk voorbij komt, wil iedereen weten wat erop staat.’,’Daarom is een boodschappentas met opdruk, ook wel big shopper genoemd, een ideaal product om reclame mee te maken. Bezoek onze webshop: www.de-tassenshop.nl.

Tekst of logo

Een boodschappentas met opdruk is er in diverse ontwerpen. Zo hebben wij een boodschappentas met opdruk in het standaard ontwerp, maar u kunt ook kiezen voor een boodschappentas met opdruk in een eigen formaat. Wij kunnen iedere big shopper volledig bedrukken naar uw wens , door uw bedrijfslogo of persoonlijke tekst duidelijk op de boodschappentas weer te geven. Kijk voor meer voorbeelden op www.de-tassenshop.nl.

Contact
Wilt u reclame maken met behulp van een boodschappentas met opdruk of wilt u een big shopper cadeau doen aan uw relaties? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bestel boodschappentas met opdruk online. Bel voor meer informatie naar 010 – 411 89 90 of kijk op www.de-tassenshop.nl.