ChapeauKado introduceert: Vivabox | PromZ

ChapeauKado introduceert: Vivabox

Na de Fransen, de Belgen en de Amerikanen kunnen nu ook Nederlandse werknemers zich verheugen op de Vivabox. ChapeauKado heeft een exclusieve samenwerking gesloten met Vivaboxes International, onderdeel van de Franse multinational Sodexo.’,’Net als ChapeauKado bedient Vivaboxes de bovenkant van de markt door veel aandacht te schenken aan service en kwaliteit. Van groot belang is de persoonlijke touch in het cadeau zelf en in het geefmoment om het cadeau heen. Alles draait bij Vivaboxes om persoonlijke aandacht: door een cadeautje te geven áán iemand, laat je zien dat je hem of haar waardeert. 
rn
rnDaardoor past Vivaboxes als kwalitatief hoogstaand cadeauconcept perfect in het assortiment. Hoe tevreden de klanten van ChapeauKado ook zijn, na een paar jaar zijn sommigen toe aan iets nieuws. Dankzij deze samenwerking kunnen ze nu met een gerust hart een Vivabox proberen. 
rn
rnBox met proefmonster 
rnWie een Vivabox van zijn werkgever of zakenrelatie ontvangt, wordt op verrassend veel getrakteerd. Hij of zij krijgt eerst een mooie box met daarin een proefmonster: een tastbaar cadeautje om te proberen, te proeven, te ruiken, te beluisteren of te bekijken. Daarna komt pas de echte keuze. En die is er genoeg, dankzij een breed gamma aan verschillende thema’s. 
rn
rnBenieuwd naar de Vivabox? 
rnZowel ChapeauKado als Vivaboxes ontmoeten u graag tijdens RelatieZ op 8 en 9 september. Ontdek in de Jaarbeurs Utrecht hoe u uw werknemers op originele manier kunt bedanken voor hun inzet. 
rn
rn/