Correctbook steunt War Child met : ‘Make an Impact You Can’t Erase’ | PromZ

Correctbook steunt War Child met : ‘Make an Impact You Can’t Erase’

Recht op onderwijs heeft elk kind. Ook in oorlog. Toch kunnen miljoenen kinderen als gevolg van oorlog niet naar school. Daarom slaan Rotterdamse sociale onderneming Correctbook en War Child vanaf vandaag de handen ineen onder het motto ‘Make an Impact You Can’t Erase’.

 Correctbook introduceert het ‘War Child Correctbook’, waarbij de koper zowel een donatie van 8 euro doet aan War Child om een kind in een oorlogsgebied te helpen als de missie van Correctbook tegen analfabetisme ondersteunt. Het doel is om met de verkoop van dit notitieboek gezamenlijk nóg meer impact te maken; een 1+1 = 3 concept.

Samen impact maken

“De passie om kinderen in nood te helpen en om hen te voorzien van een toekomst staat bij ons hoog in het vaandel”, zegt Sam van Tol, directeur en oprichter van Correctbook. De sociale onderneming, die duurzaam uitwisbaar schrijfmateriaal verkoopt om analfabetisme te bestrijden, is blij dat zij door deze campagne een nog grotere impact kan maken en samen met War Child het onderwijs voor kinderen in oorlogsgebieden kan verbeteren.

Bouwen aan toekomst  

De programma’s van War Child omvatten activiteiten zoals inhaalonderwijs, schrijven en rekenen voor kinderen die getroffen zijn door conflicten. “Met onderwijs geven wij kinderen in oorlog de touwtjes in handen om zelf een toekomst op te bouwen,” zegt Ernst Suur, directeur War Child Nederland. ”Kennis is macht. Dat klinkt misschien afgezaagd, maar voor kinderen in oorlogsgebieden is onderwijs dé manier om een toekomst op de bouwen. Dit werk doen wij niet alleen, maar altijd met partners en ik ben dan ook heel dankbaar dat Correctbook ons steunt.”

Consument en zakelijke markt

Met deze campagne willen War Child en Correctbook zich niet alleen op de consumenten richten, maar ook op de zakelijke markt. Het War Child Correctbook kan namelijk ook gepersonaliseerd worden en binnen organisaties verspreid worden. Ook in dit geval wordt er per verkocht War Child Correctbook 8 euro gedoneerd aan War Child.

Ben jij geïnteresseerd? Dan kun je het War Child Correctbook voor €19.95 direct hier bestellen. Of wil je het War Child Correctbook laten bedrukken? Neem dan contact op met Correctbook door te mailen naar sales@correctbook.com. Alle informatie over deze actie is te vinden op www.correctbook.nl/war-child-x-correctbook