De herwaardering van gezelligheid | PromZ
De herwaardering van gezelligheid

De herwaardering van gezelligheid

Kerstpakketten, relatie- en eindejaarsgeschenken horen bij de zakelijke decembergewoontes van Nederland. Dat blijft. Wat verandert is vorm en inhoud. Een belangrijke toegevoegde waarde van een relatie- of eindejaarsgeschenk is het verhaal erachter.

Dat is het verhaal voor de ontvanger en het verhaal van de gever. Een kerstpakket moet ergens over gaan, een boodschap overbrengen en de ontvanger een goed gevoel geven. PromZ Magazine nr 2, die over een paar weken in de bus valt, heeft veel aandacht voor kerst 2019. December blijft dé geefmaand als dank-je-wel voor medewerkers en relaties.

Vijf pretzels

In de komende uitgave zegt Antoin van Delst (Florisgifts) onder meer: “Voor iedereen is een goed, verrassend en trendy kerstpakket samen te stellen. Je kunt altijd iets vinden voor iedereen. Hoe dan ook, belangrijk is dat je geen goedkope rommel geeft, en dat zie ik om me heen nog te vaak gebeuren. Wat heb je aan een zakje met vijf pretzels? Omdat dat zo lekker vult en de ontvangers tellen hoeveel producten er in hun kerstpakket zitten? Wel nee! Er zijn nog steeds inkopers die deze fout maken. Maar ook bij kerstpakketten geldt dat kwaliteit boven kwantiteit gaat. En wees origineel. Hoeveel oplaadkabels hebben mensen al niet in huis? Moet daar nog een bij?”

Lees meer in PromZ Magazine nr 2, 2019