De interactieve WK kalender | PromZ

De interactieve WK kalender

Interactieve WK kalender

De interactieve WK kalender kan volledig naar wens worden aangepast. De kalender is geschikt voor zowel de Oranje als voor Belgische fans, die na lange tijd hun Rode Duivels zullen zien schitteren op het WK. Omdat de WK kalender kan worden aangepast aan uw huisstijl, maakt u het cadeau nog origineler. Zet er bijvoorbeeld uw logo op of personaliseer de kalender per medewerker. Met deze kalender is ieder land vertegenwoordigd in zijn thuistenue.

 

Kloppend hart binnen uw bedrijf

De kalender werkt als volgt: na de poule wedstrijden die zijn voorgedrukt, kunt u de overgebleven teams zelf aangeven door de shirts in de kalender te steken. Zo heeft u achteraf de hele WK geschiedenis in beeld. Met deze interactieve kalender kunt u dus precies bijhouden wie er hebben gewonnen en verloren. Wanneer u deze kalender cadeau doet of ophangt in uw bedrijf zal de kalender zicht onmiddellijk ontplooien tot het kloppend hart van uw bedrijf

 

Aanbieding op maat

Via de website komen dagelijks tal van bestellingen binnen, maar uiteraard staat onze klantenservice altijd paraat u te adviseren. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak door onze collega’s van de buitendienst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar kado@hiephiepkado.nl voor advies van één van onze adviseurs.

 

HiepHiepKado

Rijnstraat 495a

5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31

Fax: 073 – 613 65 00

www.hiephiepkado.nl