De nieuwe classic limited editie 2012 | PromZ

De nieuwe classic limited editie 2012

Zoals ieder jaar komt Victorinox ook in 2012 met een nieuwe serie Classic Limited Edition. De bewezen perfecte combinatie tussen functionaliteit en design komt ook nu weer terug. Alleen het ontstaan van de tien unieke ontwerpen is dit jaar anders gegaan dan voorgaande jaren.

 

Design democratiseren is een Zwitserse deugd

Victorinox heeft goed nagedacht over hoe design kan worden gedemocratiseerd. Het bedrijf heeft jarenlang samengewerkt met designers voor de ontwikkeling van producten in hun 58 mm Swiss Classic series voor zowel bestaande als nieuwe fans van het merk. In 2012 heeft het team in Ibach de knop omgezet naar Social Media. Het concept wordt crowdsourcing genoemd. Het is een nieuw element in het ontwerpproces; levendig, uitzonderlijk en geheel nieuw in de samenleving. Crowdsourcing wordt sterk gesupport door de Social Media. Victorinox ontving meer dan 1000 ontwerpen van over de hele wereld. Onze medewerkers en fans konden op Facebook stemmen voor de 10 meest populaire messen. De 10 verschillende 58 mm Classic zakmessen zullen deze zomer de winkels uitvliegen: een echte 2012 design mijlpaal.

 

Uniek design, vertrouwde kwaliteit

Democratisch gekozen ontwerpen zouden garant moeten staan voor goede verkoopcijfers. Anders zorgen het unieke karakter en de vertrouwde functies daar wel voor. Ieder exemplaar heeft de bekende zeven functies van de Victorinox Classic SD: lemmet, nagelvijl, schroevendraaier, schaartje, tandenstoker, pincet en sleutelring. En met de levenslange garantie is het (verkoop)plaatje compleet!

Verkrijgbaar vanaf augustus 2012

 

 

 

 

Contactgegevens:

Homeij Oisterwijk

Contact: Erwin Schellekens

Tel: 013 523 83 70, .

E-mail: homeijgifts@homeij.nl

Website: www.homeijgifts.nl