Deen-actie haakt in op einde zomervakantie | PromZ

Deen-actie haakt in op einde zomervakantie

Supermarkt Deen haakt leuk in op het einde van de zomervakantie. Onder de noemer ‘Nu 2e fotoalbum gratis’ is de supermarkt een actie gestart waarbij de klant tot en met 17 september bij 15 euro aan boodschappen een actiecoupon voor digitaal te maken fotoalbums ontvangt.

 

De actie begon op 28 augustus en de coupons zijn in te wisselen tot en met 21 oktober van dit jaar. ‘Twee stuks voor slechts € 9,95, 36 pagina’s, A4, sotfcover’ aldus de advertentie van Deen in de zondagkrant en zijn eigen huis-aan-huiskrant (waarin Deen ook de prijzen voor zo’n album vergelijkt bij retailers als Kruidvat, Hema, Albelli en Cewe).

‘Ga naar deen.nl en klik op de knop nu 2e fotoalbum gratis.' Klein schoonheidsfoutje weliswaar is dat dit op de morgen van zondag 28 augustus niets opleverde…Pagina niet gevonden, lazen we. Een marketingfoutje? In de middag was een en ander hersteld.

 

Sinds 1933

Deen sr. opende in 1933 zijn eerste kruidenierswinkel, waarmee hij de basis legde voor het huidige supermarktconcern. De eerste zelfbedieningswinkel van Deen Supermarkten werd gevestigd in Hoorn in 1953. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ver buiten Hoorn, met inmiddels 79 filialen in Noord-Holland, Flevoland, Gelderland.

Deen hanteert voornamelijk ronde prijzen en duidelijke acties zoals 50% korting of 2e gratis. Daarnaast stelt Deen dat het assortiment biologische producten continue wordt uitgebreid en dat ze actief op de winkelvloer het gebruik van Fairtrade producten promoten.