Delhaize-actie Boer-de-reis | PromZ
Delhaize campagne Boer de Reis

Delhaize-actie Boer-de-reis

Vanaf begin juni tot en met half augustus voert het Belgische Delhaize een spaaractie om kinderen kennis te laten maken met het leven op de boerderij, in alle vier de seizoenen. Doel is om kinderen te leren waar hun eten écht vandaan komt.
Om ze dat bij te brengen laat Delhaize ze zelf aan de slag gaan met het verzamelen van stickers en dierenfiguurtjes, en het kweken van groente- en kruidenzaadjes in hun eigen mini-boerderij. Onder het motto “De Boer-de-reis” neemt Karla de koe de kinderen mee door de seizoenen (en zo ook langs de seizoenproducten) en door de boerderij waar de kippen de eieren leggen, fruit aan bomen hangt, koeien melk geven en grote pompoenen ontstaan uit kleine zaadjes.

Bordspel

Er zijn flowpacks, verzamel- en plakalbums compleet met weetjes en spelletjes, een bordspel en een compleet gevulde kit om thuis een mini-boerderijtje in op te zetten. Bij elk aankoopbedrag van 20 euro of bij aankoop van bepaalde producten van de week krijgt de klant zakjes met stickers en Boer-de-reis kaartjes voor één van de 24 figuurtjes.
Delhaize in België is een klant van Cartamundi.