Dit zijn de winnaars van de PromZ Product of the Year awards | PromZ

Dit zijn de winnaars van de PromZ Product of the Year awards

De winnaars van de PromZ Product of the Year awards 2021 zijn bekend. 6.248 opdrachtgevers bepaalden via een online stemming in 6 categorieën wat in hun ogen het beste promotionele product of zakelijke geschenk van 2021 is. Op 7 september, aan het einde van de eerste beursdag van PromZ.live, kregen de distributeurs hun award uitgereikt.

De sleutelhanger met zaden van Silvia Bruin Reclame-Advies won in de categorie Beursartikelen / Give-away’s. In de categorie met veruit de meest inzendingen, Duurzaam, behaalde de Bloomsbox van Blooms out of de Box de meeste stemmen. De award in de categorie Huishoudelijke artikelen ging naar de Timbler Foto Tiles van Promo Art Huissen.

In de categorie Kantoorartikelen is het meest gestemd op de Buddy oplaadkabel van Benito. In de categorie Sport/Outdoor was de Speakerbike van Esprinet de voorkeur van de meeste opdrachtgevers. In de op één na grootste categorie, Overige, was het de Kerstpakketten Roulette van Good-gift.nl die met de PromZ Product of the Year award naar huis ging.