Draadloos Scandinavisch Design | PromZ
Draadloos Scandinavisch design

Draadloos Scandinavisch Design

Scandinavisch design is zeer populair. Het is minimalistisch, authentiek en functioneel tegelijk. Meubels en woonaccessoires kenmerken zich door lichte kleuren, strakke lijnen en weinig poespas. De Scandinaviërs maken het liefst met zo min mogelijk een zo mooi mogelijk ontwerp dat nog functioneel van pas komt ook.

Wireless is more.

In deze serie met stijlvolle draadloze producten zie je die gedachte meteen terug. Of je nu gaat voor de speaker, de powerbank, de headset of de digitale klok met oplader; je weet zeker dat je geen bedrading nodig hebt. Via een bluetooth verbinding luister je naar je favoriete muziek en via de Qi-technologie wordt je nieuwste generatie Android, iPhone 8 of hoger stijlvol van energie voorzien.

Design.

Alle producten uit deze lijn zijn gemaakt van luxe aluminium met PU lederen details. Ze misstaan geen van allen in je interieur thuis of op kantoor. Je voorziet ze stuk voor stuk van de juiste branding door een bedrukking of een mooie lasergravering. Wil je meer weten en een visual ontvangen met jouw logo op één of meerdere producten? Neem dan vooral contact met ons op.

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl