Duurzame en verantwoorde giveaways. | PromZ
Duurzame en verantwoorde giveaways

Duurzame en verantwoorde giveaways.

De keuze in duurzame en verantwoorde promotionele producten wordt steeds groter. Deze items vergroten niet alleen je merkbekendheid, ze laten ook zien dat jouw bedrijf verantwoord gebruik maakt van materialen en graag een langer houdbaar product uitgeeft.

Tarwestro, bamboe, maïs, kurk, rPET…

Of je nu gaat voor een speaker of powerbank gemaakt van tarwestro, een coffee-to-go mok van koffieschillen, een bamboe zonnebril, een rPET veggiebag of een leuke gadget bestaande uit kurk, je weet zeker dat je een groene keuze maakt. Denk bijvoorbeeld ook aan het vervangen van weggooi bekers door een stijlvolle mok bestaande uit een combinatie van maïs, tarwestro en bamboe. Of door een glazen waterfles, dat kan natuurlijk ook.

Verantwoord gemaakt, bedrukt en verpakt.

Overigens gaat het in de collectie van verantwoorde giveaways verder dan alleen de keuze in materialen, ook de productie, de manier van personaliseren en verpakkingsmethoden zijn dusdanig aangepast en doorgevoerd, zodat je zeker weet dat je sustainable bezig bent.

Wil je meer weten en voorstellen zien? Een product even in de hand houden en uitproberen? Dat kan! Neem contact met ons op. We staan je graag bij in het maken van de verantwoorde keuze.

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl

Duurzame relatiegeschenken van Webo Promotions