EcoGiving zoekt nieuwe Binnendienst heldin | PromZ
Binnendienst_EcoGiving

EcoGiving zoekt nieuwe Binnendienst heldin

Gezocht: Binnendienst medewerker

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je een held in (last minute) alles regelen en geniet je ervan om orde in de chaos te scheppen? Dan zijn wij op zoek naar jou. En snel ook 😉

Handjes uit de mouwen voor Kerstmis
Van de term een ‘hands on mentaliteit’ krijgen wij persoonlijk jeuk, en jij waarschijnlijk ook. Maar we zijn wel op zoek naar iemand die weet van aanpakken. Voorstellen maken voor klanten, offertes uitwerken, telefonisch contact met leveranciers, klanten en vervoerders. Jij draait er je hand niet voor om. Het jaar sluiten wij af met de leukste en drukste periode van het jaar: Kerstmis. In november en december mogen we duizenden duurzame kerstpakketten voorstellen, inpakken en bij de medewerkers van onze klanten bezorgen. Daar zijn we nu al volop mee bezig en kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Wie zijn wij?
EcoGiving is specialist in duurzame relatie- en kerstgeschenken. Van groene brievenbus cadeaus tot bedrukte tassen van gerecycled materiaal. Van Vegan-kerstpakket tot one of a kind borrel box. You name it, we got it. Sociaal ondernemen en een positieve impact maken op de wereld staat bij EcoGiving voorop. Met ruim 10 jaar ervaring in de promotionele markt zijn wij overtuigd van de noodzaak om de promotionele markt te verduurzamen. We groeien hard en daarom zijn we op zoek naar een binnendienst medewerker voor ons kantoor in Rotterdam. Bij EcoGiving krijg je veel verantwoordelijkheid maar daarmee ook een berg vrijheid en lol.

Wie ben jij?
– Je vindt het tof om in het diepe te springen

– Je houdt van plezier maken

– Je kan tegen een stootje

– Eigen initiatief zit wel in je

– Je houdt van snel schakelen

– Een deadline (of vijf) bezorgd je geen slapeloze nachten

– Je woont in buurt van Rotterdam of vindt het ok om te reizen

– Je hebt een rijbewijs

– Je hebt ervaring in een binnendienst functie (of je bent van nature onwijs goed in ‘regelen’)

– Pluspunten voor ervaring in de relatie- en kerstpakketten branche (geen vereiste)

Wat denk je? Is het wat?
In dat geval zitten wij met smart op je te wachten. Wij vinden onszelf best leuke collega’s. Wat we je nu aanraden om te doen?

Stuur een mail naar Arne via info@ecogiving.nl en overtuig ons even in gewone mensentaal waarom wij op jou zitten te wachten. Wie weet, zit je volgende week al bij ons aan tafel voor een gesprek. Hopelijk tot snel!