Een unieke selfmailer van LocoMix | PromZ

Een unieke selfmailer van LocoMix

Het mag dan een 5-card heten, maar omdat de binnen- en de buitenkant van de 5-card helemaal naar uw wens bedrukt kunnen worden heeft u de beschikking over maar liefst 10 vlakken waarop u uw boodschap kan verspreiden.

Mocht dit nog niet genoeg zijn kan u er ook voor kiezen om de 5-card te voorzien van inhoud. Zo kan u tot wel vier extra kaarten in de binnenkant van de 5-card stoppen zodat u gegarandeerd al uw informatie kwijt kunt .

 

De 5-card kent nog enkele andere voordelen: hij is licht van gewicht, voordelige portokosten en ook prijstechnisch zeer aantrekkelijk. De 5-card is niet voorzien van een envelop. De adresgegevens kunnen rechtstreeks worden geprint op het product.

 

Met de 5-card kiest u voor een persoonlijke mailing die u kan inzetten voor veel verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld als uitnodiging voor een evenement of het introduceren van een nieuw product.

 

 

LocoMix heeft alles in huis om snel een effectieve mailing op te zetten. LocoMix produceert al haar producten in eigen huis waardoor er snel geschakeld kan worden met klanten.

 

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag gratis een demo aan van de 5-card of onze top-10 mailingproducten via het onderstaande e-mailadres.