Een wereldprimeur! | PromZ

Een wereldprimeur!

Als u PromZ Event bezoekt, kunt u bij binnenkomst van de beurs voor slechts 10 euro de Promo-Poken kopen. Daarmee behoort u tot de eerste professionals in de wereld die zakelijk gebruik kunnen maken van dit ‘digitale visitekaartje’! PromZ Event 2009 is namelijk de eerste beurs wereldwijd waar Pokens gebruikt gaan worden.
‘,’Poken, inmiddels een bekend verschijnsel, was tot nu toe alleen verkrijgbaar voor consumenten. Maar er is nu ook een Promo-Poken voor business to business gebruik. Deze beleeft op de beurs PromZ Event (7-9 april, Jaarbeurs Utrecht) zijn primeur meteen in de praktijk!

U kunt de Poken op PromZ Event voor 10 euro (een zeer gereduceerd tarief) direct inkopen bij de importeur van dit gadget. U kunt de Poken op PromZ Event ook meteen laden met uw zakelijke gegevens en activeren. Bij de standhouders op de beurs kunt u dan uw gegevens achterlaten door uw Poken tegen de Poken van de standhouder te houden. Visitekaartjes zijn dus niet meer nodig!

De leverancier van promotionele producten heeft uw actuele gegevens en u die van hem. De contactgegevens kunnen meteen in Outlook worden geïmplementeerd. Zie ook www.doyoupoken.com

Als u uw komst naar PromZ Event al heeft voorgeregistreerd, hoeft u dat nu niet meer te doen. Heeft u dat nog niet gedaan? Maak uw voorregistratie alsnog dan even in orde. Met de print van de voorregistratie heeft u kosteloos toegang tot de beurs (zonder voorregistratie kost de entree 30 euro).

Graag tot ziens op PromZ Event,
rnde grootste beurs in de Benelux voor gadgets & gifts!

Locatie: Data:
Jaarbeurs  Utrecht  (Hal 3) 7 t/m 9 april
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht Openingstijden:
Routebeschrijving Dagelijks tussen 10.00 uur en 17.00 uur