Van Den Ende bedrukt miljoenste notitieboek | PromZ

Van Den Ende bedrukt miljoenste notitieboek

Drukkerij Van Den Ende uit Oss bedrukt deze maand het miljoenste notitieboek. Het bedrijf is gespecialiseerd in het personaliseren van notitieboeken en schrijfblokken voor bedrijven. The Notepad Factory is officieel dealer van Moleskine® en Castelli® notitieboeken in custom uitvoering. Sinds 2014 bedrukten zij maar liefst 1.000.000 van deze A-merk notitieboeken.

The Notepad Factory is gespecialiseerd in het bedrukken van promotionele schrijfblokken en notitieboeken Deze worden bedrukt met een bedrijfslogo of in een huisstijl. Hierdoor zijn het praktische relatiegeschenken voor relaties, klanten en medewerkers

Van Gogh, Picasso en Hemingway
Sinds 2013 is het bedrijf officieel dealer van Moleskine ‘het zwarte boekje met elastiek’. En 3 jaar geleden mochten ze daar ook het dealerschap van de Castelli notitieboeken aan toevoegen. Beide merken staan bekend vanwege de hoge kwaliteit en exclusieve uitstraling. Grootheden zoals Van Gogh, Pablo Picasso, Oscar Wilde en Hemingway gebruikten de Moleskine notitieboeken al. Castelli heeft qua kaft-design samengewerkt met o.a. Louis Vuitton.

Over drukkerij Van Den Ende
Van Den Ende – The Notepad Factory is opgericht in 1869 in Rotterdam. In 1979 verhuisde het bedrijf naar het Brabantse Oss. Vanaf deze locatie worden bedrijven in heel Europa voorzien van private label en promotionele notitieboeken, schrijfblokken en zelfklevende memoblokken.