Enthousiast verkooptalent gezocht! | PromZ
Enthousiast verkooptalent gezocht - Double You Promotions

Enthousiast verkooptalent gezocht!

Double You Promotions BV. is leverancier van promotionele producten en relatiegeschenken in de meest brede zin van het woord en levert een compleet gamma gepersonaliseerde items aan een groeiende groep relaties in diverse marktsegmenten.

Relaties waarmee we intensief contact onderhouden en die dan ook regelmatig door ons worden bezocht. Inkoop doen we bij voorraadhoudende leveranciers in binnen – en buitenland en via onze bestaande contacten in HongKong.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve accountmanager (m/v) die op korte termijn ons team wil komen versterken.
Jouw taak zal bestaan uit het onderhouden en uitbouwen van reeds bestaande contacten, alsmede het werven van nieuwe klanten. Het betreft een Full time job, waar overigens ook geen 9 tot 5 mentaliteit bij past.

Het zou een pré zijn als je uit de promotionele markt komt, maar verkooptalent en enthousiasme zijn zeker zo belangrijk.
Buiten de genoemde vaardigheden mogen we van jou verwachten, dat je – naast de Nederlandse – ook de Engelse taal op behoorlijk niveau beheerst.

Als jij denkt de persoon te zijn waar wij naar op zoek zijn, meld je dan.
Stuur een sollicitatie (motivatie) brief met je volledige CV naar:

Double You Promotions BV
ter attentie van Willem Sargentini
Postbus 65
3700 AB ZEIST

(óf per mail naar: willem@doubleyoupromotions.nl)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.