Epos BBQ Stempel | PromZ

Epos BBQ Stempel

Epos valt op deze zomer met trendy BBQ stempels. Met de BBQ stempel drukt u eenvoudig de naam van uw gast of een leuke spreuk op het bereide vlees tijdens het barbecueën. ‘,’

Epos specerijen uit Nijkerk valt op deze zomer met trendy BBQ stempels. Met de BBQ stempel drukt u eenvoudig de naam van uw gast of een leuke spreuk op het bereide vlees tijdens het barbecueën.

Wat is een BBQ stempel

U kunt eenvoudig de gewenste letters plaatsen in het brandijzer. U verhit het ijzer in de barbecue en stempelen maar. De BBQ stempel is voor Epos vormgegeven in hun huisstijl. De achterkaart van de verpakking kan volledig naar wens worden bedrukt.

Epos specerijen

Epos, meer dan smaak alleen! Epos specerijen produceert en levert kruiden, specerijen, marinades, sauzen en andere smaakmakers voor versspecialisten, de voedingsmiddelenindustrie en retail.

Verspreiding BBQ stempels

De 2.500 BBQ stempel werd door Epos verspreidt onder slagers. De slagerijen gaven de BBQ stempels cadeau aan klanten bij aankoop van bijvoorbeeld twee barbecuepakketten. De BBQ stempels is een trendy zomerartikel dat perfect past bij Epos.