Eredivisie voetbalplaatjes terug bij Albert Heijn | PromZ
voetbalplaatjes

Eredivisie voetbalplaatjes terug bij Albert Heijn

AH doet weer ‘gewoon’, gelukkig. Even geen fratsen. De voetbalplaatjes zijn namelijk terug. Bij Albert Heijn krijg je weer Eredivisie voetbalplaatjes. Voor het eerst zijn er ook plaatjes van de spelers van het Nederlands vrouwenelftal, waaronder Lieke Martens, Vivianne Miedema, Kika van Es, Renate Jansen en Shanice van de Sanden.

Nieuw is ook de speciale AH Voetbalapp; daarmee kan men plaatjes scannen en toevoegen aan de digitale verzameling. Wie een eigen voetbalplaatje wil, moet een selfie maken, in de app het shirt van je favoriete club kiezen, vervolgens kun ne je voetbalplaatje delen met je vrienden. In de app vindt men ook actuele statistieken en informatie over Eredivisie voetbalspelers en stadions. Hoe meer plaatjes men scant, hoe meer interessante video’s en informatie er beschikbaar komen.

10 euro aan boodschappen

Bij iedere € 10 aan boodschappen krijgen klanten een setje van vier voetbalplaatjes. In januari en februari zijn er regelmatig ‘spaarversnellers’, Bonus-producten waarbij klanten extra voetbalplaatjes krijgen. Het verzamelalbum is verkrijgbaar voor € 1,49. De spaaractie duurt tot 24 februari.