Fairtrade-certificaat voor MultiGift | PromZ
Fairtrade-certificaat voor MultiGift

Fairtrade-certificaat voor MultiGift

MultiGift heeft het Fairtrade-certificaat ontvangen. MultiGift is de eerste leverancier van promotionele producten in Nederland die dit certificaat heeft behaald.

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Aan deze duurzame ontwikkeling draagt MultiGift een steentje bij.

Katoenen tassen

“De vraag naar Fairtrade en duurzame relatiegeschenken groeit. Wij zijn niet alleen blij met deze ontwikkeling, we gaan nog een stap verder. Namelijk door Fairtrade katoen met duurzaam eco katoen te combineren,” aldus MultiGift.
Vanaf augustus levert het bedrijf katoenen tassen uit voorraad die niet alleen het keurmerk Fairtrade dragen, maar ook GOTS gecertificeerd zijn. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en wordt ook wel eco katoen of organisch katoen genoemd.
Naast de Fairtrade certificering is MultiGift partner van Max Havelaar, het Fairtrade keurmerk van Nederland. De komende jaren gaat MultiGift stevig inzetten op Fairtrade, duurzame en gerecyclede relatiegeschenken.