FANHELMET & BOOGIEBLASTER | PromZ

FANHELMET & BOOGIEBLASTER

Met de Fanhelmet en de Boogieblaster ben je helemaal klaar voor het WK. De Boogieblaster zorgt hierbij voor het uitbundige Zuid Afrikaanse geluid en de Fanhelmet geeft op een zeer originele en kleurrijke manier ondersteuning aan uw favoriete team! FANHELMET & BOOGIEBLASTER‘,’
rn[img=right]9254124-newsletterklein.png[/img]FANHELMET
rnHet ultieme supporters gevoel bereik je met de FANHELMET! De FANHELMET biedt ondersteuning aan uw team op vele manieren. De print mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

rnPersonaliseer de FANHELMET naar uw smaak met landenvlaggen, logo’s en met de diverse accessoires, zoals; spikes, duivel horens, een hanenkam, MINIHORNS of Romeinse accessoires. Dit alles is mogelijk met behulp van het gepatenteerde Easy-Click-On ®-systeem. Welke stijl u ook kiest, de FANHELMET garandeerd u de beste ondersteuning bij het aanmoedigen van uw team!

BOOGIEBLASTER
2-part Het veel besproken originele Afrikaanse toeter geluid is afkomstig van de BOOGIEBLASTER! Deze tweedelige, volledig aanpasbare, traditionele hoorn zal voetbalfans prikkelen om het de hele wereld te laten horen!

De 2-part BOOGIEBLASTER van 60cm is makkelijk mee te nemen door het “screw-on, screw-off“ systeem. Dit zorgt ervoor dat het formaat van de BOOGIEBLASTER tijdens transport halveert! De BOOGIEBLASTER is tevens te personaliseren, door middel van een verbazingwekkende plasticwrap of spotprint.

Met de FANHELMET en de BOOGIEBLASTER bent u zeker van een originele en goede exposure! Dus zorg er voor dat u de FANHELMET en BOOGIEBLASTER op tijd in huis hebt!

Voor meer info kijkt u op www.fanhelmet.com of www.boogieblaster.com Of neem contact op met uw promotioneel distributeur.