Fusie Goud Activatie en Uberconnected | PromZ

Fusie Goud Activatie en Uberconnected

Activatiebureau Goud Activatie en social mediabureau Uberconnected gaan samen verder als Goud Uberconnected. Het nieuwe social media- en merkactivatiebureau kent een bezetting van bijna 60 medewerkers en is gevestigd in het Olympisch Stadion in Amsterdam.
De bureaudirectie wordt gevoerd door de partners Coen Ruseler en Brian Hirman. Mede-partners zijn Charles Borremans, Bas Smabers en Maaike Peters.
“Goud Uberconnected wil niet het zoveelste bureau zijn, dat fuseert om offline en online disciplines bij elkaar te brengen. Centraal staat het denken vanuit de Activatie Loop. Essentieel hierbij is het verdwijnen van de volgtijdelijkheid van het campagnedenken binnen merkactivatie. Wij zien merkactivatie als het resultaat van een voortdurend op elkaar inwerkend proces van campagne, content en conversatie, hetgeen bij Goud Uberconnected samenkomt in een model: de Activatie Loop. Merkactivatie kan vanuit elk van deze pijlers starten. Vanuit deze visie willen wij merkactivatie bedrijven en resultaten voor onze klanten realiseren, die de nieuwe norm op het gebied van merkactivatie zijn,” aldus Coen Ruseler.

Bruna

Goud Activatie bestaat sinds 2008 en Uberconnected sinds 2014. Bij de nieuwe combinatie werkt een team ervaren actiemarketingspecialisten en jonge ‘digital natives’. Opdrachtgevers komen uit de retail, FMCG, automotive, (financiële) dienstverlening en charity. Inmiddels is deze maand ook de eerste grote klant in de nieuwe samenstelling gewonnen: Bruna.