Gespot door de 'groentjes': de leukste promoproducten | PromZ

Gespot door de ‘groentjes’: de leukste promoproducten

Het beursseizoen, januari, zit er weer bijna op. Twee frisse blikken, Suzanne & Jenny, gingen zonder achtergrond in de promotionele branche, maar mét camera en dosis enthousiasme op pad. Wat viel deze ‘groentjes’ op? In dit artikel een verzameling items onderverdeeld in twee categorieën:

  • Sfeermakers: de leukste cadeautjes om te krijgen.

Een plantje die net iets anders is dan anderen, passend in ieder knus huisje. Door de unieke vaasjes grepen deze minimalistische planten direct onze aandacht.

Theezakjes waar je je eigen foto op kan laten drukken. Hoe grappig is het om een foto van je kantoorhond op je thee zakje te hebben – echt iets persoonlijks!

Niet te missen: wijn. Het welbekende drankje in een unieke, personaliseerbare verpakking. Is je doelgroep echter druk in de weer met de gezonde voornemens en is alcohol een dooddoener? Dan kan je ook altijd denken aan kruiden of specerijen.

Knuffels: een leuke mascotte voor in de auto of in huis. Je kan de knuffels helemaal aankleden naar wens, met een shirtje met eigen logo, je kan het zo gek maken als je zelf wil.

  • Lekker praktisch: dingen die je altijd kan gebruiken, maar waarvan je niet wist dat je het nodig had.

Een ijsblokjes-maker die voor de verandering níét lekt in de vriezer (herkenbaar?). Samen met een zonnebrandblok en bodyblok in zomerse geuren, lijkt ons dat een heerlijk zomerpakket!

Of een tas met een goed gevoel. Een stevige tas die je prettig kan vasthouden, ruim is en maar liefst 60 wasbeurten meegaat.

Onze absolute favoriet: de mini ventilator voor je telefoon. Steek hem in je mobiel en een heerlijke bries komt je tegemoet. Wij durven te wedden dat de jongere generatie deze massaal meedraagt naar de festivals!

Interesse in één van deze leuke gadgets? Vraag je leverancier naar de mogelijkheden!