Gratis luxe Russian kerstmuts bij Van Cleef Productions | PromZ

Gratis luxe Russian kerstmuts bij Van Cleef Productions

Weet u nog vorig jaar, de kerstpakketten van die andere leverancier kwamen nog maar net op tijd. Uw relaties en medewerkers werden er al een beetje zenuwachtig van. Hartje zomer, maar Van Cleef bruist al van de goede ideeën voor de feestdagen van deze winter. Om in de stemming te komen kunt u bij uitnodiging rekenen op een gratis luxe Russian kerstmuts.’,’Bezoek 8 of 9 september Van Cleef Productions op Stand 1 tijdens RelatieZ in de Jaarbeurs Utrecht (www.relatiez.nl).
rn
rnhttp://admin.campaigner.nl/users/promz/images/small19696413-kerstman_muts_logo.png
rn
rnWij schuiven graag vrijblijvend bij u aan tafel om mee te denken over de meest geschikte geschenken voor het komende feestseizoen. Wijnen, champagnes, traditionele pakketten, moderne pakketten, zelf samengestelde themapakketten… samen komen we op de beste ideeën.
rn
rnUiteraard maakt Van Cleef Productions graag een prijsvoorstel. Een win-win situatie, want dan bent u gegarandeerd van de beste prijs én van de beste artikelen op de markt! Om in de stemming te komen kunt u bij uitnodiging rekenen op een gratis luxe Russian kerstmuts.