Hamamdoek van gerecycled garen; een duurzaam geschenk | PromZ
Hamamdoek van gerecycled garen een duurzaam geschenk

Hamamdoek van gerecycled garen; een duurzaam geschenk

Naast klassieke hamamdoeken levert Alert Promotie nu ook duurzame hamamdoeken van gerecycled garen. De hamamdoek heeft zichzelf inmiddels alweer enige tijd bewezen als een zeer gewilde give away. Het duurzame alternatief van dit functionele relatiegeschenk met een lange levensduur heeft verschillende voordelen.

Duurzaam alternatief

Productie restanten uit de hamamfabriek worden, samen met snijverliezen uit de textielindustrie, op kleur geselecteerd. Uit deze geselecteerde verpulverde vezels wordt nieuw garen gesponnen. Omdat het garen dan al een basis kleur heeft is er minder verfstof nodig. De duurzame hamamdoek bestaat voor 50% uit katoen en 50% gerecycled garen (mix van katoen en polyester).

Snel droog

De gerecyclede hamamdoek is lekker compact, snel droog en heeft een hoog absorptie vermogen. De ideale reisgenoot voor op vakantie, dagje strand of sauna. Voordat de hamamdoek gewassen is, voelt deze nog een beetje stug aan. Maar na de eerste wasbeurt is de gerecyclede hamamdoek heerlijk zacht.

Branding & Verpakking

De gerecyclede duurzame hamamdoek kunnen we bijvoorbeeld subtiel voorzien van uw logo middels een geweven label. Een kraft banderol met bedrukking past perfect bij de naturelle uitstraling. Een kraft hang tag met het verhaal achter de hamamdoek maakt het compleet. En verpakt in een kraft verzenddoos past het ook nog door de brievenbus. Er is een ruim assortiment aan kleuren en kleine aantallen zijn snel uit voorraad leverbaar.

Combineer

Wij verzorgen ook graag een geschenk pakket met de gerecycled hamamdoek als basis. Denk hierbij aan wellness producten als Rituals of Janzen. Maar ook een kleinigheid als een scrub sachet van Sen&ZO (verzorgingslijn made in Holland) geeft nét dat beetje extra. Een duurzame water fles zoals een Dopper, Join The Pipe fles of Retulp bottle met opdruk is ook een mooie combinatie die wij graag voor u leveren. Afhankelijk van uw budget, doelgroep en wensen stelt Alert Promotie passende combinaties voor. Als kerstpakket of zomercadeau of voor elke andere gelegenheid.

Alert Promotie

Alert Promotie is een dynamisch bureau. We kennen geen ivoren toren en hebben geen dure afdelingen. We zijn vooral van het directe contact: dat is wel zo persoonlijk. Aandacht voor u, aandacht voor uw premiums, giveaways, relatiegeschenken, company wear en aandacht voor de wereld om ons heen. Dat is wat we als Alert Promotie belangrijk vinden. All about attention. Bij Alert Promotie willen we meer voor onze klanten betekenen dan alleen leverancier zijn van een promotieartikel. Wij ontzorgen en zetten vol enthousiasme dat ene stapje extra bij het vinden van het promotieartikel dat aan al uw wensen voldoet. Natuurlijk kunt u bij ons premiums, giveaways of relatiegeschenken kiezen uit bestaande brochures. Daarnaast leveren we ook graag op maat. Dan weet u zeker dat u een heel origineel cadeau kunt geven aan uw medewerkers of relaties. Op beurzen zijn we continu op zoek naar de nieuwste ideeën en gadgets. Niet zelden komen deze ideeën uit onze eigen koker en zetten we producten uit de retail om in een premium, giveaway of relatiegeschenk. Kortom, geen vaste collectie, maar steeds weer mooie, nieuwe promotionele artikelen.

Alert Promotie | info@alertpromotie.nl | 06-26 050 230