Hans van der Ouw benoemd tot president IGC | PromZ

Hans van der Ouw benoemd tot president IGC

Hans van der Ouw, directeur van Staat & Co, is benoemd tot president van de IGC, de International Gift Corporation, een wereldwijde groep van leveranciers van promotionele producten.’,’
De IGC voorziet multinationals van wereldwijde contracten met leveranciers om te bewerkstelligen dat deze bedrijven op promotioneel productengebied globaal dezelfde uitstraling hebben, terwijl ze lokaal (per land/ per taal) bediend worden. Recent stapten o.a. Blackberry, Bayer, Astra Zeneca, Atos Origin, Bloomberg en Thompson Reuters over naar IGC .

Verbeteren
Van der Ouw wil tijdens zijn zittingsperiode de logistieke en warehousinging processen verder verbeteren, alsmede de IGC laten groeien van de huidige 54 naar 60 leden (een lid per land, voor Nederland dus Staat & Co). Op dit moment worden onderhandelingen gevoerd met leveranciers van premiums en business gifts in Singapore, Indonesië, Korea en Venezuela. Met toetreding van deze bedrijven zal de totale omzet van de groep ruim boven de 1 miljard dollar uitkomen.