Heineken hoofdsponsor Sail 2025 | PromZ

Heineken hoofdsponsor Sail 2025

SAIL in Amsterdam is het grootste evenement van Nederland. Volgend jaar is de tiende editie van dit nautische evenement van woensdag 20 tot en met zondag 24 augustus en Heineken heeft ingetekend als hoofdsponsor. Amsterdam verwelkomt in die paar dagen meer dan 800 schepen, crewleden en ruim twee miljoen bezoekers vanuit heel de wereld.

“Een samenwerking die past als een jas” aldus Els Dijkhuizen, marketingdirecteur van Heineken Nederland. “Al anderhalve eeuw zijn we brouwer van gezelligheid en leverancier van plezier. We geloven dat je de beste momenten met elkaar beleeft en SAIL 2025 is bij uitstek hét moment om samen met elkaar te genieten. Bovendien is Heineken partner van het eerste uur, we waren er in 1975 ook al bij en alle edities van het vrij toegankelijke evenement die daarop volgden. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Heineken van de partij is en kunnen niet wachten de zeilen te hijsen”.

Heineken zet tijdens SAIL 2025 in op verbinding en trekt hierin op met retail en horecapartners en levert een actieve bijdrage aan de events en feesten die er worden georganiseerd. Met speciale aandacht voor duurzaamheid en verantwoord alcoholgebruik. Want waar of wanneer er ook geproost wordt; er zal altijd een keuze zijn in met of zonder alcohol. Heineken 0.0 zal alom vertegenwoordigd zijn, passend bij het nautische karakter van het grootste evenement van Nederland.