Houd-afstand-meter | PromZ
Houd-afstand-meter

Houd-afstand-meter

We moeten afstand houden van elkaar. Een fysieke afstand dan. Van anderhalve meter. Anderhalve meter om te voorkomen dat we ziek worden, dat we anderen besmetten, dat de ziekenhuizen niet overvol raken. Anderhalve meter was nog nooit zo belangrijk. Was het eerder de afmeting van het muurtje dat je wilt behangen, de breedte van dat stuk gras dat je zou inzaaien of de afstand van dat laatste stukje sprint dat je nog moet trekken. Vandaag de dag kan diezelfde anderhalve meter van levensbelang zijn. Maar wat is anderhalve meter?

Houd-Afstand-Meter.

Die 1,5 meter is met het blote oog vaak genoeg best lastig inschatten. Houdt de één vast aan twee armlengtes, gaat een enkeling met een provisorische stok of hoepel op pad of plakken we de vloer af met op elke anderhalve meter een streep tape. Een handige en veilige tool is deze Houd-Afstand-Meter. De nieuwerwetse duimstok komt erg van pas. Op kantoor of in je tas om te gebruiken tijdens een bijkletsmoment met familie of vrienden. Uiteraard te voorzien van je logo en een passende slogan. Denk aan “Houd Afstand van Elkaar” en “#zorgvoorelkaar”.

Groeimeter.

Zo’n duimstok is ook een origineel kraamcadeau, de Groeimeter. Je hoeft geen streepjes meer op de muur te zetten (mag natuurlijk nog wel) die je niet mee kan nemen als je gaat verhuizen. Die mijlpalen houd je simpel bij op deze duimstok. Staan op de ene kant het aantal centimeters weergegeven, op de andere kant kan je als ouder de naam, geboortedatum en lengte bij geboorte opschrijven. Zo’n duimstok neem je dus je hele leven mee, want hoe leuk ook om mee te geven als het groot geworden kind op zichzelf gaat wonen, de wijde wereld in trekt.

Ook zo’n Houd-Afstand-Meter of Groeimeter cadeau doen? Neem contact op met Webo Promotion.

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl