Ingezonden Mededeling: CD’s, DVD’s/Blu-ray en Games | PromZ

Ingezonden Mededeling: CD’s, DVD’s/Blu-ray en Games

T2 Entertainment is een internationaal opererend Verkoop en Distributie bedrijf dat entertainment producten en informatiedragers voor haar opdrachtgevers vermarkt.

 

Zowel fysiek als digitaal biedt T2 Entertainment totaaloplossingen aan waardoor producten succesvol binnen elk marktsegment kunnen worden afgezet. T2 Entertainment is een dynamische organisatie die op het gebied van CD’s, DVD’s/Blu-ray en Games, een belangrijke schakel vormt tussen retail, distributeurs, labels/uitgevers en e-commerce. Het team van T2 Entertainment beschikt over veel kennis en ervaring binnen de entertainment industrie waardoor snel kan worden ingespeeld op veranderingen van de markt.

– Fysieke verkoop en distributie wereldwijd naar partners en retail (traditioneel en non traditioneel)

– Fysieke verkoop en distributie wereldwijd via internet (e-commerce)

– Digitale bewerking, opslag en verkoop aan alle portals in 134 landen

– Ontwikkeling van presentatie en producten ten behoeve van App’s

– Ontwikkeling van concepten, artwork en presentaties

– Transport, documenten, facturatie en administratie

– Warehousing, logistics en handling.

 

Registratie

Door een account aan te maken op onze website kunt u online inzage krijgen in onze catalogus en tevens (eventueel) online uw bestelling plaatsen. Natuurlijk kunt u ook per email reageren. Na het aanmaken van een account zal er contact opgenomen worden door onze verkoop afdeling om de mogelijkheden te bespreken en daarnaast zullen we in overleg de prijzen bepalen. Na het verifiëren van het account zult u na het opnieuw inloggen altijd uw netto inkoop prijzen aantreffen. U hoeft dus niet de PPD minus de standaard kortingen zelf te berekenen.

 

Zodra uw bestelling definitief is kunt u deze gemakkelijk online versturen en vervolgens zullen wij deze bestelling met de grootst mogelijk zorg voor u in orde maken en versturen. U ontvangt bij de levering een pakbon en factuur (betaaltermijn 30 dagen) met de prijzen vermeld zoals tijdens de online bestelling.

 

U kunt ook aangeven of u onze nieuwsbrief / release informatie wilt ontvangen. Wij zullen u dan voortaan op de hoogte houden van al onze nieuwe releases.

 

Binnen T2 Entertainment heeft u altijd 1 vast contactpersoon voor al uw vragen.

Wij kijken uit naar een prettige samenwerking en mochten er nog vragen en of onduidelijkheden zijn dan horen wij dat graag.

Het aanmaken van een account/ inlog kan via deze link: www.t2entertainment.nl/registreer

Mailen kan direct naar jacco@t2entertainment.nl