Juich voor TeamNL | PromZ
Webo juicht voor TeamNL

Juich voor TeamNL

We zijn nog een paar weken onderweg, maar zodra we het jaar 2020 induiken, start ook het Oranje Sportjaar. In mei vinden de Formule 1 races plaats, in juni pakken we door met het EK Voetbal om in juli en augustus te genieten van de Olympische Spelen in Tokyo. En dan noemen we nog niet eens de jaarlijkse sportevenementen waar sporters van TeamNL aan deelnemen.

Voorbereidingen treffen

Voor de sporters van TeamNL zijn de voorbereiding allang begonnen. Zij zijn al keihard in training om straks de beste prestaties neer te zetten. Het wordt zo langzamerhand ook tijd voor supporters om zich voor te bereiden met de juiste items en gadgets.

Juichbox

Stuur je relaties een opvallende doos met de leukste gadgets van jouw keuze. Wij doen een paar suggesties als juichsticks, een tof sporthanddoekje, schminck, misschien zelfs een custom made juichsjaal of laptopstickers en tattoos met de juiste print en/of tekst. Je kan het zo gek niet bedenken en wij denken graag met je mee. Wil je voorstellen ontvangen voor zo’n juichbox? Of heb je zelf een tof idee? Laat het ons weten, we sturen je graag het nodige toe.

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl