Kerst- en eindejaarsgeschenken met een duurzaam karakter | PromZ

Kerst- en eindejaarsgeschenken met een duurzaam karakter

Het lijkt nog even te duren, toch komen de Kerstdagen er sneller aan dan je zou denken. Het kan dan ook handig zijn om alvast Kerst- en/of eindejaarsgeschenken te regelen. Toch kan het best lastig zijn om elk jaar weer met iets origineels te komen. Greengiving helpt je daar graag bij. In het kerstassortiment van Greengiving vind je traditionele, maar stijlvolle duurzame geschenken die gepersonaliseerd kunnen worden. Met een ruim assortiment aan duurzame, verrassende kerst- en eindejaarsgeschenken vind je bij Greengiving zeker iets dat bij je wensen past.

Alle kerst- en eindejaarsgeschenken zijn duurzaam, net als de rest van het assortiment van Greengiving. Begin dit jaar introduceerde Greengiving de Green Score. Dit is een systeem waarbij elk product op verschillende onderdelen wordt beoordeeld en punten krijgt. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de grondstof, het restproduct en de herkomst van het product. Op deze manier kun je dankzij de Green Score verschillende producten met elkaar vergelijken en tot een weloverwogen keuze komen.

De kerstperiode is een populair moment om mensen te bedanken voor het afgelopen jaar en de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. Of het nu gaat om een geschenk voor medewerkers, klanten of relaties, het team van Greengiving denkt graag met je mee en adviseert je over productkeuze en bedrukkingsoptie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder een aantal tips ter inspiratie.  

 

Originele groeipapier kerstkaarten

Met een persoonlijke kerstkaart kun je je wensen overbrengen voor de feestdagen en het nieuwe jaar. Hoe leuk is het dan om een kerstkaart van groeipapier te geven? Het leuke aan groeipapierkaarten is dat ze niet weggegooid hoeven te worden zodra de feestdagen voorbij zijn, maar dat ze in de grond gestopt kunnen worden. Met de juiste verzorging groeien er vervolgens mooie bloemen, groenten of kruiden. Laat het groeipapier bedrukken met een eigen full colour ontwerp, of kies voor een mooie kerst template.
 

Geschenkpakketjes met Dopper en Tony’s Chocolonely 

Met producten van Dopper of Tony’s Chocolonely zit je sowieso altijd goed. Een Dopper bedrukt met logo of naam, gevuld met Tiny Tony’s én verpakt in een mooi cadeautasje of full colour geschenkdoosje is daarom een absolute aanrader. Hier zitten de Dopper en Tony’s namelijk gebroederlijk in een pakket. Je kunt kiezen uit verschillende varianten, zoals een pakketje met de Dopper Original of de Dopper Insulated. Naast de samengestelde pakketjes, kun je ook gaan voor een heerlijke proeverijtje van Tony’s Chocolonely of voor één van de andere geschenkpakketjes met Tony’s Chocolonely.

Kerstpakketten op maat

Naast het standaard assortiment is het bij Greengiving ook mogelijk om zelf een (kerst)pakket samen te stellen met meerdere producten uit het duurzame assortiment. Een pakket op maat bestellen? Op de website van Greengiving staan al een aantal samengestelde pakketten ter inspiratie. Liever een uniek pakket op maat? Geen probleem. De specialisten van Greengiving helpen je graag!  

Benieuwd naar alle geschenken? Neem eens een kijkje bij onze collectie met kerstgeschenken. Het Greengiving team denkt graag met je mee! 

www.greengiving.nl