Klein relatiegeschenk, zelfde impact | PromZ

Klein relatiegeschenk, zelfde impact

Kent u het liedje ‘De kleine dingen (die het doen)’ ? De tekst van het refrein (het zijn de kleine dingen die het doen, die het doen…), inspireert en spreekt enorm tot de verbeelding. Maar er zit ook een onontkoombare waarheid in verborgen.n

De kracht van een klein relatiegeschenk

 

Elke ondernemer herkent de kracht van een klein – persoonlijk – gebaar. Maar waarom zijn kleine dingen zo belangrijk? Omdat heel veel kleine dingen een groot verschil kunnen maken. ‘Sweat the small stuff’, gaat daar ook over. Een veel bekeken TED-lezing van Rory Sutherland op het internet. Deze Engelse reclameman legt uit dat het soms lijkt alsof grote problemen vragen om grote oplossingen, maar dat veel flitsende, dure oplossingen niets doen dan de eenvoudigere antwoorden verduisteren. Om dit te illustreren , gebruikt hij gedragseconomie en hilarische voorbeelden.

 

De kleinste relatiegeschenk speaker op de markt

Neem nu deze micro-cube bluetooth speaker. Niet veel groter dan een muntje van 50 cent. Fantastisch geluid, met maar liefst 4 verschillende functies en in alle kleuren leverbaar. Een geweldig relatiegeschenk om te geven, maar nog leuker om te krijgen.

 

Deze kleine speaker werkt op een interne oplaadbare batterij die goed is voor meer dan een uur non-stop muziek. Synchronisatie gaat via Bluetooth. Na synchronisatie kan de sluiterknop worden gebruikt voor afstandsbediening van de telefooncamera: om selfies te maken!

 

Wij leveren deze kleine relatiegeschenk speakers per stuk verpakt inclusief batterijen en met een oplaadkabel en handleiding.