Kom ‘shoppen’ op RelatieZ! | PromZ

Kom ‘shoppen’ op RelatieZ!

 

Bent u binnen uw bedrijf (mede) verantwoordelijk voor de inkoop van relatie- en eindejaarsgeschenken? Kom dan ‘shoppen’ op RelatieZ, de grootste, mooiste en leukste cadeauwinkel van Nederland!

Relatiegeschenk als dank-je-wel

Op de beurs RelatieZ vindt u letterlijk alles wat u cadeau kunt doen. U vindt er specifieke eindejaarsgeschenken en –pakketten. Maar u kunt er ook inspiratie opdoen voor andere geefmomenten. Het hele jaar door is er altijd wel een ‘haakje’ te vinden om uw relaties of medewerkers extra te bedanken voor hun trouw en inzet.

Mensen stellen zo’n dank-je-wel erg op prijs. Dat blijkt telkens weer uit diverse onderzoeken. En het gaat echt niet om het prijskaartje dat er aan hangt. Het gaat om het gebaar en de boodschap die u meegeeft. Dat blijft hangen en dat is waar het om gaat.

Topleveranciers op RelatieZ

De specialisten op RelatieZ kunnen u precies vertellen welk geschenk precies past bij uw doelgroep en de boodschap die u wil overbrengen. RelatieZ is namelijk dé jaarlijkse beurs voor het betere relatie- en eindejaarsgeschenk, waar alleen gerenommeerde leveranciers van relatiegeschenken hun nieuwste en beste assortimenten tonen. De beurs vindt plaats op 7 en 8 september in hal 5 van de Jaarbeurs Utrecht.

Meldt u aan als bezoeker

 

Professionele inkopers hebben gratis toegang tot RelatieZ. U moet u alleen hier even aanmelden als bezoeker. Doe dat vandaag nog, want RelatieZ biedt toegang aan maximaal 2000 bezoekers. Als er 2000 aanmeldingen binnen zijn, wordt de voorregistratie site gesloten. (Zonder voorregistratie is RelatieZ niet toegankelijk.)

Gratis inspirerende seminars

Als bezoeker heeft u ook gratis toegang tot de seminars, die maximaal een uur duren en helemaal zijn gericht op uw dagelijkse praktijk. Onder het motto ‘De kracht van het relatiegeschenk’ komen onderwerpen aan de orde als wet- en regelgeving, duurzaam inkopen, doelgroepdenken, etc. Het complete programma staat binnenkort op www.relatiez.nl

 

Graag tot ziens op RelatieZ, woensdag 7 en donderdag 8 september 2011, Jaarbeurs Utrecht, beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.