Maak ’t gezellig. | PromZ

Maak ’t gezellig.

De dagen worden langer en de zomer staat voor de deur. Of je nu graag naar het strand gaat of liever in je eigen tuin van het zonnetje geniet, het is altijd fijner met jouw favoriete muziek erbij. Dat gun je je contactpersonen en/of klanten toch ook?

Bamboe speaker lamp.
Deze draadloze bluetooth speaker laat je genieten van je favoriete afspeellijst en verandert tegelijkertijd steeds van kleur. Zo heb je ook in de schemer- of zwoele zomeravond de juiste sfeer te pakken. Wie wordt daar nu niet vrolijk van? De speaker is gemaakt van duurzaam bamboe en draagt dus ook nog eens verantwoord bij aan een beter én gezelliger leven.

Multifunctionele bureaulamp.
Deze multifunctionele bureaulamp is de perfecte accessoire voor jou. Hij speelt muziek af terwijl je ook nog je smartphone draadloos oplaadt op de standaard van de lamp. Het smaakvolle design kan op verschillende hoogtes worden afgesteld. De lamp geeft een sfeervol licht met drie kleurstanden: warm, koud en medium. Welke sfeer kies jij?

Wil je meer weten en voorstellen met jullie logo zien? Een product even in de hand houden en uitproberen? Dat kan! Neem contact met ons op. We staan je graag bij in het maken van het juiste product.

Webo Promotion b.v. | T. 036 – 767 0330 | I. www.webopromotion.nl | E. sales@weboprom.nl

Maakhetgezellig