Mentha realiseert Touch Network | PromZ

Mentha realiseert Touch Network

Private equity maatschappij Mentha investeert in Touch Network, een specialist in loyalty-, incentive- en promotieservices, door de bedrijven Touch TVCC (Tickets, Vouchers, Codes, Cards), Touch Incentive Marketing en Jibe Commerce samen te voegen. Hierdoor ontstaat een sterke speler op het gebied van klant- en medewerkerprogramma’s.

Touch TVCC richt zich op promoties en programma’s voor klant- en medewerkerstevredenheid en Touch Incentive Marketing is een specialist in loyalty-marketing. De twee vielen voorheen onder de dezelfde groep, maar werkten veelal afzonderlijk van elkaar. Jibe Commerce ontwikkelt specifieke software om deze programma’s in goede banen te leiden. Dankzij de investering en actieve deelname van Mentha worden alle activiteiten op elkaar afgestemd. Door dit samen te voegen, wordt Touch Network een partner van formaat voor bestaande en nieuwe klanten, waaronder de grotere supermarkten, warenhuizen, tankstations, pretparken, automerken en energieleveranciers.

Na de samenvoeging en de vorming van Touch Network zal de nieuwe onderneming zich richten op zowel een buy & build strategie als verdere (internationale) organische groei door het aantrekken van nieuwe klanten. Het doel is met name om van Touch Network een grotere internationale speler te gaan maken.

Dennis van den Berg, oprichter van Touch en de CEO van Touch Network: “Door de krachten te bundelen kunnen we onze bestaande en toekomstige klanten beter en breder bedienen. Het partnership met Mentha maakt verdere uitbreiding en groei mogelijk, waardoor we nog steviger in de markt komen te staan. Onze klanten profiteren van een solide loyalty-platform als resultaat.”