Modieuze stropdas voor uw bedrijf? | PromZ

Modieuze stropdas voor uw bedrijf?

Stropdas Company ontwerpt, fabriceert en levert stropdassen aan bedrijven en andere organisaties. Deze stropdassen worden gemaakt in de huisstijlkleur en voorzien van een logo. Daarnaast biedt Stropdas Company ook stropdassen voor de retail. Dit zijn over het algemeen modieuze dassen, geweven of gehaakt. Meestal van natuurlijke zijde en soms ook van katoen. Niet alleen bedrijven, maar ook veel organisaties in de sport (zowel verenigingen als bonden) en bijvoorbeeld ook studentenverenigingen zijn terugkerende klanten van Stropdas Company.
src=http://www.promz.nl/uploads/pagetree/images/1ca9c134dac573c4ead04886aa3b1859.png

Geheel tailor-made in uw huisstijl
Al jaren is een stropdas een mooi en stijlvol geschenk om op subtiele wijze uw merk of beeld van uw organisatie kracht bij te zetten. Maar een stropdas is ook voor veel bedrijven, verenigingen en bonden een goed middel om uniformiteit te bieden. Stropdas Company heeft al veel organisaties geholpen bij het ontwikkelen van een ‘eigen’ stropdas, passend in de corporate huisstijl of ter ondersteuning van een evenement of speciale gelegenheid.

Aanbieding op maat
Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden die Stropdas Company u kan bieden? Onze klantenservice staat altijd paraat u te adviseren. Vaak telefonisch, maar desgewenst ook op afspraak bij de klant door onze mensen van de buitendienst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 073 – 689 00 31 of mail naar sales@stropdascompany.nl voor advies van één van onze adviseurs.

Stropdas Company
Rijnstraat 495a
5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Tel.: 073 – 689 00 31
Fax: 073 – 613 65 00

www.stropdascompany.nl