Moestuinactie voor vierde keer van start | PromZ
Moestuinactie voor vierde keer van start

Moestuinactie voor vierde keer van start

Maandag 26 februari startte Albert Heijn voor de vierde maal zijn promo-succes: de moestuinactie. Uit voorgaande jaren blijken de radijs, wortel, cherrytomaat, komkommer en zonnebloem de absolute favorieten. Daarom komt Albert Heijn dit jaar met deze vijf favoriete moestuintjes van Nederland.

Dit jaar introduceert de supermarktketen ook de allereerste Moestuinkampioenschappen van Nederland: een ludieke competitie om moestuinierders te belonen voor hun eigen teelt.
De snelst groeiende radijs strijdt mee voor de Rapste Radijs Award, de grootste komkommer wordt beloond met de Komkommaarop Award en de gekste wortel wint de Buitenpeentjes Award. Ook is er de Troostprei Award.

AH Moestuin-app: de persoonlijke tuinhulp

De Albert Heijn Moestuintje-app helpt de consument. De thuiskweker ontvangt, op basis van de verzamelde plantjes, gerichte tips en reminders om het meeste uit de moestuin te halen. Net als voorgaande jaren staan de moestuinexperts van IVN Natuureducatie weer voor iedereen klaar om alle vragen over de teelt van de moestuintjes te beantwoorden.
De AH Moestuintjesactie loopt tot en met 11 maart. Bij besteding van 15 euro ontvangt de klant één moestuinpotje. De site ah.nl/moestuintje geeft de klant meer informatie over de actie, de Moestuinkampioenschappen en de app. De AH Moestuintje-app is gratis te downloaden in de App Store of Google Play store.