Multigift overgenomen door Rusheidat | PromZ
Paul Visser

Multigift overgenomen door Rusheidat

Paul Visser, oprichter en DGA van MultiGift Relatiegeschenken BV, heeft per 1 januari 2020 de meerderheid van zijn aandelen verkocht aan Rusheidat Beheer BV uit Katwijk. De drijvende kracht achter Rusheidat Beheer BV is Samier Rusheidat. Samier ziet in MultiGift de perfecte uitdaging om verder mee door te groeien.

MultiGift Relatiegeschenken BV is in 1993 opgericht door Paul Visser. Sindsdien is MultiGift uitgegroeid tot een solide internationale groothandel en importeur van relatiegeschenken en promotionele artikelen. Het klantenbestand van MultiGift omvat klanten uit ruim 50 landen. MultiGift is flexibel en speelt in op de snel veranderende internationale markt in relatiegeschenken. Daar liggen veel groeikansen voor MultiGift en juist die uitdaging is Samier op het lijf geschreven. Samier is geen onbekende van MultiGift, want Samier verzorgt met één van zijn bedrijven al meer dan 10 jaar de boekhouding van MultiGift. Als geen ander kent hij MultiGift van binnen en van buiten.

Zowel Samier als Paul hechten er waarde aan om mede te delen dat er aan de werkwijze van MultiGift voorlopig geen grote veranderingen zullen worden doorgevoerd. De taken van Paul zullen snel worden afgebouwd, zodat Paul zich kan gaan richten op nieuwe uitdagingen. Paul blijft achter de schermen voor MultiGift beschikbaar voor advies en projecten.